ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗ 1.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ... ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ Α΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Ο ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ…


Νεαρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κρατά τα παράσημα του Αρχιπλοιάρχου Βασίλη Ντερτιλή

 Διακόσιοι περίπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από το Πολεμικό Ναυτικό και άλλοι εκατό δημοσιογράφοι και περίεργοι, συνόδεψαν στις 12.30 σήμερα Σάββατο το μεσημέρι τον Αρχιπλοίαρχο Βασίλη Ντερτιλή στην τελευταία του κατοικία, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο εκλιπών ήταν ο μοναχογιός του Ηρωϊκού Στρατηγού Νίκου Ντερτιλή, που βρίσκεται επί 38 χρόνια έγκλειστος της Μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας στις Φυλακές Κορυδαλλού. Όπως αναμενόταν, ο Νίκος Ντερτιλής δεν παρέστη στην κηδεία του γιού του, διότι ο ανθρωπιστής (σ.σ.: με τους Λαθρομετανάστες!) υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης απαίτησε «Δήλωση Μετανοίας» από τον άνθρωπο που μάντρωσε όλους τους Πολιτικάντηδες στα σπίτια τους με τις πυζάμες, τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου!.. Ο Ντερτιλής αρνήθηκε να ξεφτιλιστεί στα 90 του χρόνια, παρέμεινε στο κελλί του, και η… Δημοκρατία εθριάμβευσε…

Αξιοσημείωτο της σημερινής κηδείας στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου ήταν ότι δεν παρέστη στην κηδεία του μοναχογιού της ούτε η 85χρονη μητέρα του, μη μπορώντας να αντέξει το τραγικό θέαμα της νεκρικής κάσας με τον λεβέντη της μέσα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι συγγενείς στον «Στόχο» που ήταν παρών… Αντίθετα, στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν η αγαπημένη του αδελφή, και οι δύο σύζυγοι του Βασίλη Ντερτιλή, η Ελληνίδα και η Αυστριακιά με τα 4 παιδιά του, τον Νικόλαο, τον Αλέξανδρο (από την Ελληνίδα σύζυγο), την Ανδρομέδα και την Αταλάντη (από την Αυστριακιά). Από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού, παρέστησαν ο πρώην Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην υφυπ. Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης που ήταν συμμαθητής του στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο θρυλικός Διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, Υποναύαρχος Ιωάννης Θεοφανίδης και πλήθος άλλων λιγότερο γνωστών…
Τα 4 παιδιά του Βασίλη Ντερτιλή
Από πλευράς 21ης Απριλίου, έστειλαν στεφάνια οι οικογένειες Παττακού και Μακαρέζου, ενώ παρόντες ήσαν ο γιός του Νικολάου Μακαρέζου, Γιάννης, και ο φυλακισθείς επί 20ετίαν στον Κορυδαλλό για τα Γεγονότα του Πολυτεχνείου, Γιάννης Λυμπέρης. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη και ολιγομελές κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο. Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του δικηγόρου Αλεξάνδρου Λυκουρέζου, που – ως γνωστόν – ήταν αυτός που έστειλε τον Στρατηγό Ντερτιλή και τους άλλους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου στην Φυλακή, με την περίφημη μήνυση που κατέθεσε τον Οκτώβριο του 1974. Σε ερώτηση του «Στόχου», ο κ. Λυκουρέζος αποκάλυψε ότι ήσαν στενοί φίλοι με τον Βασίλη Ντερτιλή, διότι είχαν γνωριστεί υπό δραματικές συνθήκες στην Βοσνία και στην Σερβία, την εποχή του Πολέμου Σέρβων – Μουσουλμάνων.

Μετά το τέλος της Εξοδίου Ακολουθίας που ήταν λαμπρή και έγινε με όλο το Βυζαντινό τυπικό και με μεγάλη χορωδία ψαλτάδων, νεαρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εκφώνησε το βιογραφικό του εκλιπόντος που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Αμέσως μετά, ένας συμμαθητής του από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έβγαλε τον επικήδειο λόγο, επισημαίνοντας ότι ο Βασίλης κυνηγήθηκε άγρια από τους εγκάθετους των Πολιτικάντηδων στο Πολεμικό Ναυτικό, επειδή ήταν ο γιός του πατέρα του!..

Γύρω στην 1.30 το μεσημέρι, η Αττική Γή δεχτηκε στα σπλάχνα της το σώμα του Βασίλη Ντερτιλή, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως στα 63 του χρόνια από ανεύρυσμα της αορτής, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 στην Αυστρία, όπου ζούσε με την δεύτερη σύζυγό του και τις δύο έφηβες κόρες τους. Δύο γεγονότα έκλεψαν την παράσταση στην σημερινή κηδεία του μοναχογιού του Στρατηγού Νίκου Ντερτιλή: 1) Η πλήρης απουσία των Ποντίων και των πολυάριθμων σωματείων τους, των οποίων ο εκλιπών Βασίλης Ντερτιλής ήταν Μέγας Ευεργέτης: Τον Μάϊο του 1993 είχε ηγηθεί της καταδρομικής ενέργειας του Πολεμικού μας Ναυτικού στο Σοχούμι της Γεωργίας, με την οποία (υπό μυθιστορηματικές συνθήκες) διασώθηκαν 1.500 περίπου Έλληνες Πόντιοι της Γεωργίας και ήλθαν στην Ελλάδα.

2) Η μαζική παρουσία αναρχοαριστερών δημοσιογράφων, με επικεφαλής των Δήμο Βερύκιο του «Άλφα», τον Τάσο Τέλλογλου του «ΣκάΪ», τον Πάρι Καρβουνόπουλο του «Αντέννα» και την Μαρία Καρχιλάκη του «Μέγκα», η οποία – μάλιστα – θρηνούσε σαν θλιμμένη χήρα! Βεβαίως, υπάρχει εξήγησις γι’ αυτό: Ήταν τόσο μεγάλη η στρατιωτική αξία του Βασίλη Ντερτιλή και τα λαμπρά επιτεύγματά του στο Πολεμικό Ναυτικό (από το 1971 που αποφοίτησε από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μέχρι το 1997 που τον αποστράτευσε ο Εβραίος Σημίτης), που τον θαύμαζαν ακόμη και οι Ανθέλληνες Αριστεροί Δημοσιογράφοι!.. Επιπλέον, ο Βασίλης ο Ντερτιλής ήταν κι ένας γλυκύτατος και χαρισματικός άνθρωπος, όπως ομολογούν όλοι όσοι τον είχαν γνωρίσει…

Καλυμμένο με την Ελληνική Σημαία, το φέρετρο του Βασίλη Ντερτιλή οδεύει προς την τελευταία του κατοικία..
Αξίζει, τέλος, να πούμε ότι ο Βασίλης Ντερτιλής ήταν εγγονός του αειμνήστου Βασιλείου Ντερτιλή, πατρός του Στρατηγού Νίκου Ντερτιλή, του δημιουργού των «ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» επί Κατοχής, που έσωσαν την Ρούμελη και την Πελοπόννησο από την ολοκληρωτική σφαγή στην οποία τους είχε καταδικάσει η χαντζάρα του αιμοσταγούς Πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη. Περισσότερα για τον Βασίλη Ντερτιλή και όσα πικάντικα έγιναν στην σημερινή Σαββατιάτικη κηδεία, στον «Στόχο» που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής Γής που σκέπασε σήμερα το μεσημέρι τον μοναχογιό του Στρατηγού Νίκου Ντερτιλή…                            ΠΗΓΗ

Άκου Ελληνάκο ΙΙΙ: Μπορούμε να νικήσουμε επειδή είμαστε 10 εκατομμύρια απέναντι σε 10 λαμόγια


Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.

Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια.


Τα τελευταία 4 χρόνια χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι'αυτό δε θα τη βγάλει καθαρή.


Λείπει μόνον η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αυτή θα είναι η αναθεώρηση του συντάγματος Ελληνάκο. Εσύ κάποια στιγμή θα κάνεις πάλι το χρέος σου. Θα ψηφίσεις τη βουλή που θα την υπογράψει και μαζί θα θάψεις και τη χώρα σου. Βέβαια και πάλι θα το κάνεις με καλό σκοπό. Για να πάρεις άλλη μια δόση.


Το ψόφιο κουφάρι της ως ένα "σύγχρονο" κράτος θα αλλάξει ονομασία Ελληνάκο. Το νέο της όνομα θα είναι "Ελληνική Τραπεζοκρατία".


Η νέα σημαία που θα της δώσουν θα είναι παρόμοια με την ήδη υπάρχουσα, μόνο που αντί του σταυρού θα έχει το σύμβολο του Ευρώ. Τα παιδιά σου όλο καμάρι θα τραγουδούν "της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο ένα κάτασπρο ευρώ".


Αυτά αποφασίστηκαν Ελληνάκο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής για τον αγώνα που κάνεις να σώσεις τις τράπεζες και το Ευρώ. Για άλλη μια φορά η μοίρα σε έκανε πρωτοπόρο. Όπως οι πρόγονοί σου χάρισαν στον κόσμο την Δημοκρατία, έτσι και εσύ θα χαρίσεις την Τραπεζοκρατία.


Το μνημείο του "Αγνώστου Στρατιώτη" θα αλλάξει Ελληνάκο και θα μετονομαστεί σε "Αγνώστου Χρεοφειλέτη" και αντί του νεκρού οριζοντιωμένου στρατιώτη θα μπεις εσύ σε όρθια στάση. Ναι Ελληνάκο, στη στάση του αγώνα σου. Σε όρθια στάση, με γουρλωμένα μάτια και με τη θηλιά στο λαιμό. Έτσι όπως είσαι όταν αυτοκτονείς κρεμώμενος δίνοντας τον αγώνα τον καλό για να σώσεις τις τράπεζες και το νόμισμα που τόσο αγάπησες.


Όλα τα έθνη θα υποκλιθούν μπρος στην ανδρεία σου Ελληνάκο. Εσύ είσαι ο πρώτος που δέχθηκες τα χρέη των τραπεζών να τα αναλάβεις εσύ, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Εσύ ανοίγεις τον δρόμο ώστε να μπορέσει η Τραπεζοκρατία να απλωθεί και να κατακυριεύσει όλον τον κόσμο.


Και ναι Ελληνάκο, μάλλον θα σου κάνουν το χατίρι να είναι "Προεδρική Τραπεζοκρατία", ώστε άλλος ένας δικός σου διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα. Ο Τραπεζίτης που θα σε κυβερνά να εκλέγεται απευθείας από εσένα, τον "κυρίαρχο λαό".


Εσύ Ελληνάκο θα καλείσαι Τραπεζο-υπήκοος ή τραπεζοκόμος ή απλά βλάκας. Η δε χώρα σου θα είναι μια πολιτεία της ομοσπονδίας των Ηνωμένων Τραπεζοπολιτειών της Ευρώπης.



* Εάν αναρωτιέσαι γιατί λέω 4 χρόνια και όχι 3 που σου λέει η τηλεόραση ότι έχεις κρίση, σου θυμίζω ανόητε ότι το 2008 αποφάσισες (δια του υπουργού σου κ. Αλογοσκούφη), πρώτος σε όλη την Ευρώπη, να "θωρακίσεις" τις τράπεζες με τα δικά σου λεφτά. Ίσως σήμερα με τα μέτρα των 13 δις να καταλαβαίνεις τι θυσίες θα κάνεις για να ξεπληρώσεις μόνον τα πρώτα 28 δις που ανέλαβες τότε.


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Γιατί άραγε δεν θα έπρεπε να "εκσυγχρονιστεί" η χώρα σου; Γιατί θα έπρεπε να ζήσει; Τι έβγαλε η χώρα σου Ελληνάκο;


Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν τα κονόμησαν ξέχασαν την καταγωγή τους και έτρεξαν να μπουν στα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά σαλόνια. Είναι φεντεραλιστές λένε, και εννοούν ας πάει στο διάολο η Ελλάδα αν είναι εγώ να τα κονομάω.


Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ εάν τα κονομούσες το ίδιο θα έκανες.


Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν πολιτικοί την ξεπούλησαν κομμάτι-κομμάτι για να αυξήσουν τα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Άλλοι κάνουν τους αριστερούς και άλλοι τους δεξιούς για να ασχολείσαι και εσύ με αυτές τις βλακείες.


Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ μόνο το τομάρι σου κοιτάς. Ξέρουν καλά πόσο ευατούλης και βλάκας είσαι και για αυτό σε κατευθύνουν όπου θέλουν.


Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν δημοσιογράφοι άρχισαν να "τα πιάνουν" από αριστερά και δεξιά. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό άλλα να λένε τη μια στιγμή και άλλα την επομένη, αναλόγως από που τα παίρνουν. Σε οδηγούν στον γκρεμό και χαίρονται γιατί αυτό τους λογίζεται ως επιτυχία.


Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ τις ίδιες βλακείες αναπαράγεις συνέχεια, ακόμη και όταν είναι εναντίον σου.


Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν συνδικαλιστές ξεπουλήσανε τους συναδέλφους τους για την προσωπική τους ανέλιξη. Τους πιο πετυχημένους από δαύτους τους έκανες βουλευτές και ψήφισαν τα μνημόνια εναντίον σου.


Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ είσαι πάντα πρόθυμος να πατήσεις πάνω στους άλλους για να ανέβεις.


Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν ακαδημαϊκοί δάσκαλοι έπεσαν με τα μούτρα στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τις κρατικές επιτροπές και τώρα γυροφέρνουν στα κανάλια μπουρδολογώντας ασύστολα, κάνοντας τους ειδήμονες. Τενεκέδες ξεγάνωτοι που το μόνο που παράγουν είναι θόρυβος. Τυφλοί, οδηγοί τυφλών.


Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ όταν σου δίνεται η ευκαιρία να "τα πιάσεις" το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα.


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Σου είναι δύσκολο να σκεφτείς έξω και πάνω από τα κόμματα. Πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι ο κύκλος της ζωής τους έκλεισε. Τώρα καταρρέουν και θέλουν να πάρουν και εσένα μαζί τους.


Καλώς υπήρξαν για τους λόγους που υπήρξαν και ότι καλό έκαναν δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί. Έστω και το παραμικρό καλό θα τους πιστωθεί. Και όλοι οι αγώνες τους καλά έγιναν.


Τώρα όμως πρέπει να τα αφήσεις να σβήσουν, γιατί ήδη έχουν καταντήσει ζόμπι. Τριγυρνάνε πεινασμένα και αναζητούν να καταβροχθίσουν ότι καλό έχει περισσέψει στη χώρα.


Χαιρέτα τα Ελληνάκο. Κράτα τις όποιες καλές αναμνήσεις και άστα να σβήσουν μέσα στη διαφθορά τους. Οι τωρινοί εκπρόσωποί τους είναι πολύ μικροί. Και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα Ελληνάκο.


Οι καταστάσεις άλλαξαν αλλά αυτοί εξακολουθούν να σε δουλεύουν όπως στο παρελθόν. Ξεπεράστηκαν πλέον από τα πράγματα.


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Ξέρω ότι σε πειράζουν αυτά που λέω και σε πειράζει που σε λέω Ελληνάκο. Πίστεψέ με όμως ότι σε ξέρω τόσο καλά που έχω κάθε δικαίωμα να σε αποκαλώ όπως θέλω.


Απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα και δεν βγάζω διάγγελμα. Εγώ προσπάθησα να σου μιλήσω και εσύ επέλεξες να με ακούσεις. Και με επέλεξες Ελληνάκο γιατί ξέρεις ότι σου λέω την αλήθεια. Το ξέρεις, γιατί την ξέρεις και εσύ την αλήθεια. Απλά κρύβεσαι γιατί την φοβάσαι. Φοβάσαι μήπως σε ξεβολέψει.


Πρόσεξε Ελληνάκο, δεν μιλάω γενικά και αόριστα. Όταν λέω εσένα, εννοώ ΕΣΕΝΑ. Κανέναν άλλον. ΕΣΕΝΑ. Εσένα που εχθές στη δουλειά συζητούσες για τον Τατσόπουλο και προχθές άκουγες "το πουλάκι τσίου".


Εσένα όμως που "την ψάχνεις" κιόλας. Ξέρεις γιατί σου μιλάω έτσι Ελληνάκο; Γιατί έπρεπε να "την έχεις βρει" μετά από τόσο ψάξιμο.


Σε κατηγορώ Ελληνάκο γιατί ΕΣΥ ειδικά έπρεπε να έχεις καταλάβει. Σε εσένα δόθηκε το χάρισμα να μάθεις αυτά που άλλες γενιές θα επαναστατούσαν εάν τα ήξεραν. Μυστικά καλά κρυμμένα σου αποκαλύφτηκαν και τα προσπέρασες σαν κόπανος. Είσαι ένα click μακριά από την αλήθεια Ελληνάκο. Όσο υπάρχει το internet ελεύθερο εκμεταλλεύσου το. Μάθε και πες τα και σε άλλους.


Ξέρεις γιατί σε λέω Ελληνάκο; Γιατί σε ξέρω πολύ καλά. Εσύ δεν είσαι σαν τον υπερήλικα συνταξιούχο στον οποίο χρέωσες το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μιζέρια σου. Είσαι όμως σαν τον νεαρό συνταξιούχο που βολεμένος στον καναπέ του κρίνει και κατακρίνει.


Ξέρεις γιατί σε λέω Ελληνάκο; Γιατί σε ξέρω πολύ καλά. Εσύ δεν είσαι σαν τα άμυαλα παιδάκια που έχουν το μυαλό πάνω από τη σκούφια τους. Εσύ είσαι σοβαρός κύριος. Εσύ όμως είσαι και αυτός που χάρηκε βλέποντας τον μαθητή να μουντζώνει τους επίσημους στην παρέλαση. Ναι Ελληνάκο, χάρηκες πολύ τότε, θα ήθελες και εσύ να κάνεις το ίδιο.


Δεν το έκανες όμως Ελληνάκο. Κρύφτηκες. Κρύφτηκες πίσω από ένα παιδί 17 ετών. Χαμήλωσες το βλέμμα σου για να μην δουν ότι χαιρόσουν. Μέσα σου ένιωθες εθνική ανάταση, αλλά το σώμα σου καμπούρωνε όλο και περισσότερο για να την κρύψει Ελληνάκο. Περίμενες να πας στο σπίτι σου, να είσαι μόνος σου για να γελάσεις. Όμως να κλάψεις θα έπρεπε Ελληνάκο, γιατί περιμένεις από τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που εσύ δεν έκανες χρόνια τώρα.


Και πως θα σχολίαζες το γεγονός στον περίγυρό σου Ελληνάκο; Τι θέση θα έπαιρνες ως κοινωνία; Περίμενες να δεις τον Λαζόπουλο, για να μάθεις τι άποψη θα έπρεπε να έχεις.


Αναρωτιέσαι από που παίρνω το δικαίωμα και σου μιλάω έτσι. Είμαστε γνωστοί από παλιά βρε κορόιδο. Σε ξέρω πολύ καλά. Δεν φαντάζεσαι πόσο καλά. Σου λέω και πάλι, μιλάω σε ΕΣΕΝΑ. Δεν γράφω για όλους ανόητε. Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο μόνον για ΕΣΕΝΑ.


Δεν με θυμάσαι, έ; Ή κάνεις ότι δεν με θυμάσαι; Πώς να με θυμηθείς όταν έχεις "κάψει" το μυαλό σου με την τηλεόραση. Κλείστην. Κλείσε την τηλεόραση για ένα χρόνο και θα με θυμηθείς. Κλείστην για δύο χρόνια και η κρίση θα τελειώσει. Σπάστην και θα ξαναζήσεις εσύ Ελληνάκο και όχι η εικόνα.


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Το δικαίωμά σου στη σκέψη το έχεις εκχωρήσει μέσω της τηλεόρασης στα λαμόγια. Όλη την ημέρα δουλεύεις και το βράδυ θέλεις να χαλαρώσεις. Είσαι κουρασμένος και θέλεις κάτι ελαφρύ. Δεν θέλεις να κουράσεις το μυαλό σου (αυτό τέλος πάντων που νομίζεις ότι έχεις). Ανάβεις την τηλεόραση και χαλαρώνεις. Είσαι πλέον παθητικός δέκτης Ελληνάκο. Ότι μπούρδα ακούσεις, την άλλη μέρα θα την παπαγαλίζεις. Θα την επαναλαμβάνεις στον περίγυρό σου και θα ανταγωνίζεστε για το ποιός θυμάται καλύτερα την μπούρδα που άκουσε.


Εάν κάποιος σου πει κάτι διαφορετικό από το κουτί, θα τον κατηγορήσεις. Σε ξεβολεύει από την ιδεολογική σου πολυθρόνα.


Ναι Ελληνάκο, η μεγάλη πολυθρόνα δεν είναι αυτή του σαλονιού σου, μπροστά στην τηλεόραση. Η μεγάλη πολυθρόνα είναι μέσα στο μυαλό σου. Εκεί έχει αράξει η σκέψη σου και δεν λέει να κουνηθεί. Θυμάσαι άραγε πότε σκέφτηκες για τελευταία φορά Ελληνάκο;


Φοβάσαι να σκεφτείς. Φοβάσαι να σκεφτείς γιατί μπορεί να καταλάβεις και τότε θα αυτοαναιρεθείς. Θα καταλάβεις ότι τόσα χρόνια ζεις μέσα στο ψέμα που σε έβαλαν να ζήσεις.


Περιμένεις να ακούσεις τους δημοσιογράφους σου, τους πολιτικούς σου και τους ειδήμονες για να επιβεβαιώσεις ότι δεν είναι όλη η ζωή σου λάθος. Ναι, αυτά που σου λένε είναι "η αλήθεια" και έτσι χαλαρώνεις. "Κακά και άδικα τα μέτρα, αλλά αναγκαία". Δεν χρειάζεται εσύ να κουραστείς να σκέφτεσαι. Σκέφτονται αυτοί για εσένα. Αυτοί θέλουν το καλό σου. Εσύ φάε το μπιφτέκι σου, πιές και μια coca και τις απόψεις θα σου τις δώσουν έτοιμες.


Σε πειράζει που σε λέω Ελληνάκο αλλά εγώ σε προκαλώ. Ποιά άποψη από αυτές που έχεις για την κρίση είναι δική σου και δεν την έχεις ακούσει στην τηλεόραση; Ξέρω ότι σου ζητάω κάτι δύσκολο γιατί μόνον να αναμασάς αυτά που άκουσες μπορείς. Μηρυκαστικό έχεις καταντήσει. Αν είσαι τίμιος ομολόγησέ το, ούτε μία σκέψη ή άποψη δεν έχεις δική σου.


Αγχώνεσαι Ελληνάκο; Δεν μπορεί, κάποια σκέψη δική σου θα έχεις. Ξανασκέψου μήπως και την βρεις.


Εάν την βρήκες, πρόσεξε μήπως στο μυαλό σου μαζί με τη συγκεκριμένη σκέψη σού έρχεται και η εικόνα του Πρετεντέρη να γαυγίζει ή του Άδωνη να νιαουρίζει; Μήπως αυτού τελικά είναι η σκέψη;


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Εάν σκεφτείς ελεύθερα θα δεις ότι ζεις τον μύθο του Ευρώ. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατί το αγαπάς πολύ αυτό το νόμισμα. Σε έκανε άνθρωπο, ενώ πριν ήσουν ζώο. Σε έκανε Ευρωπαίο, ενώ ήσουν Έλληνας. Αγοράζεις ότι θέλεις χωρίς να προβληματιστείς εάν είναι εισαγόμενο ή ντόπιο.


Σου αρκεί μόνον ένα πράγμα Ελληνάκο. Να έχεις Ευρώ. Δεν σε πειράζει εάν ο διπλανός σου κρεμάστηκε χθες από το δέντρο, αρκεί εσύ να έχεις Ευρώ.


Σε έχω δει σαν γριούλα Ελληνάκο, να δυσκολεύεσαι να πληρώσεις για το ψωμί σου και να λες "προς θεού μη γυρίσουμε στη δραχμή".


Σε λυπήθηκα πολλές φορές, όχι τόσο για την οικονομική σου φτώχια όσο για την πνευματική Ελληνάκο. Γιατί προσπαθείς στην ουσία να στηρίξεις τον δυνάστη σου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Από τον βούρκο του Ευρώ που βρίσκεσαι δεν μπορώ να σε τραβήξω. Ότι και να κάνω μετά από λίγο θα δεις τηλεόραση και θα ξαναβουλιάξεις.


Σε βαρέθηκα όμως Ελληνάκο. Φιλοσοφείς. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν φταίει το Ευρώ, αλλά τα αίτια είναι βαθύτερα. "Η κακία και η διαφθορά του ανθρώπου". Τι είπες τώρα μεγάλε!!! Κάνε ένα διάλλειμα να ξεκουραστείς μετά από το βαθύ στοχασμό σου. Φάε και μια kit-kat, σου αξίζει μετά από τόση σκέψη, μην πάθεις και τίποτα.


Νομίζεις ότι έχεις την πολυτέλεια να φιλοσοφείς Ελληνάκο; Σε έχουν στήσει στον τοίχο και είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν και εσύ ασχολείσαι με φιλοσοφικά ζητήματα. Κοίτα να σωθείς πρώτα ανόητε και μετά ασχολείσαι με τη φιλοσοφία. Ή τουλάχιστον όταν φιλοσοφείς κάντο "άνευ μαλακίας".


Ζητάς εγγυήσεις για να πας σε εθνικό νόμισμα. Σου διευκρινίζω εθνικό νόμισμα ελεύθερο χρέους. Νόμισμα που το κράτος σου κόβει μόνο του και όχι ελεγχόμενο από τα διεθνή λαμόγια. Με κεντρική τράπεζα δική σου και όχι των λαμογίων. Με περιορισμό στη διακίνηση κεφαλαίων και διαγραφή του συνόλου του χρέους σου. Και εσύ επιμένεις να ζητάς εγγυήσεις.


Ρε φουκαρά Ελληνάκο ζήτησες ποτέ αυτές τις εγγυήσεις από το Ευρώ; Εδώ καταστρέφεσαι και εσύ ζητάς εγγυήσεις; Πόσος θα είναι ο πληθωρισμός και το ΑΕΠ; Πνίγεσαι και ρωτάς εάν το σωσίβιο έχει παπάκι ή αλογάκι;



  • Φοβάσαι τον πληθωρισμό της δραχμής και την ίδια στιγμή πεθαίνεις από την έλλειψη του Ευρώ.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις πετρέλαιο και την ίδια στιγμή ξεπαγιάζεις χωρίς θέρμανση.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις τροφή και την ίδια στιγμή τα παιδιά σου λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία.
  • Φοβάσαι μήπως θα έρθουν αυτοί που τα έβγαλαν έξω και τα αγοράσουν όλα και την ίδια στιγμή κατάσχεται όλη η περιουσία σου.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και την ίδια στιγμή δεν μπορείς να πας στο γιατρό.
  • Φοβάσαι την έξοδο από το Ευρώ και την ίδια στιγμή βουτάς στο κενό από την ταράτσα σου.

"Σου τη δίνει" με τους λαθρομετανάστες και υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις πως βρίσκονται εδώ μόνο και μόνο εξαιτίας του Ευρώ. Γιατί απλά έχει μεγάλη αξία και μπορούν να το στείλουν κατ'ευθείαν στην πατρίδα τους, μέσω των τραπεζών σου.


Επιμένω όμως Ελληνάκο. Αν εσύ, που αποδεδειγμένα δεν είσαι ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί, μπορείς και καταλαβαίνεις τη σύνδεση μεταξύ Ευρώ και λαθρομεταναστών, γιατί κανένας τενεκές ξεγάνωτος από αυτούς που βλέπεις στην τηλεόραση δεν σου το λέει; Γιατί κανένα κόμμα δεν σου το λέει; Ακόμα και αυτοί που έχουν αναλάβει επαγγελματικά να παίζουν τους εθνικιστές χτυπώντας ανθρώπινα ερείπια, δεν βλέπεις ότι είναι παραδομένοι στο Ευρώ;


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο. Δεν είναι μόνον το Ευρώ το πρόβλημα. Είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ελληνάκο. Είναι και ότι είδους παγκόσμιο οργανισμό έχουν στήσει τα λαμόγια. Είναι και η Παγκόσμια Τράπεζα, είναι και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, είναι και ότι άλλη παγκόσμια μπούρδα έχουν σκεφτεί και σου έχουν επιβάλλει.


Ναι Ελληνάκο, θα πρέπει να φύγεις απ'όλα αυτά και να καταργήσεις όλες τις διεθνείς συνθήκες. Δεν φτιάχτηκαν από κάτω αυτοί οι οργανισμοί Ελληνάκο. Φτιάχτηκαν από τα διεθνή λαμόγια για να σε ελέγξουν.


Ξέρω τι σκέφτεσαι Ελληνάκο. Τι θα γίνεις Κούβα; Λίγη σου πέφτει Ελληνάκο η Κούβα; Σε λίγο θα παρακαλάς να είχες γίνει Κούβα ανόητε. Εδώ εάν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους σε λίγο θα είσαι χειρότερα από τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Εάν δεν πάνε καλά σκέψου πως θα είσαι.


Και θα απομονωθείς; Πώς θα ζήσεις μόνος σου; Αληθινά πιστεύεις ρε Ελληνάκο ότι εάν ένας λαός ελευθερωθεί, όλοι οι άλλοι θα κοιτάνε; Αυτό θα είναι το τέλος των διεθνών λαμογίων Ελληνάκο. Οι ελεύθεροι λαοί μπορούν να ενωθούν χωρίς το συνδετικό κρίκο των λαμογίων. Ο κρίκος αυτός είναι οι δικές σου και δικές τους χειροπέδες.


Και αν σου κάνουν πόλεμο; Αν επιτεθούν οι Τούρκοι;


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Η έξοδος που εγώ σου προτείνω δεν είναι ανώδυνη. Δεν έχω κανέναν λόγο και καμία υποχρέωση να σου ωραιοποιήσω τα πράγματα ή να σε καθησυχάσω. Αυτό να το ζητήσεις από τους πολιτικούς που ψηφίζεις και τους δημοσιογράφους που σε μορφώνουν. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις.


Η έξοδος που σου προτείνω είναι η έξοδος από ένα κτίριο που φλέγεται. Πριν δύο χρόνια είχες την ευκαιρία να φύγεις από τις σκάλες (έξοδος και διαγραφή χρέους). Δεν το έκανες και ο δρόμος έκλεισε (μετατροπή χρέους προς ιδιώτες σε χρέος προς κράτη, αγγλικό δίκαιο, κούρεμα, αύξηση χρέους). Τώρα θα πρέπει να πηδήξεις από το μπαλκόνι και οι πιθανότητες να τσακιστείς είναι μεγάλες. Εάν φοβηθείς όμως και δεν πηδήξεις θα καείς. Διαλέγεις και παίρνεις. Εσύ φταις και εσύ θα πρέπει για μια φορά στη ζωή σου να επιλέξεις.


Είναι μια έξοδος όπως αυτή των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο. Θυμάσαι πόσοι από τους 600.000 που ξεκίνησαν έφτασαν τελικά στη γη της επαγγελίας Ελληνάκο; Δύο. Θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν να φτάσουν Ελληνάκο; 40 χρόνια. Νομίζεις ότι εσύ είσαι καλύτερος και θέλεις να ελευθερωθείς πιο εύκολα και πιο γρήγορα; Σε βεβαιώνω ότι είσαι χειρότερος και από αυτούς ακόμη Ελληνάκο.


Είναι μια έξοδος όπως αυτή του Μεσολογγίου. Οι πρόγονοί σου διακινδύνευσαν τα πάντα όταν την έκαναν. Η συντριπτική πλειοψηφία τους κατασφαγιάστηκε και δεν έζησε να δει την ελευθερία.


Αναρωτιέσαι μήπως τότε γιατί να την κάνεις; Για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και τα παιδιά και τα εγγόνια των άλλων, ανόητε. Εάν δεν ήσουν τόσο εγωιστής δεν θα αναρωτιόσουν καθόλου, αλλά θα χαιρόσουν για αυτούς που τελικά θα φτάσουν στην ελευθερία. Να εύχεσαι όμως και εσύ να αξιωθείς πριν κλείσεις τα μάτια σου να δεις από μακριά τον νέο κόσμο, τη γη της επαγγελίας, την ελευθερία ανόητε που μπορείς να τους προσφέρεις.


Μη λυπάσαι που δεν θα τη ζήσεις εσύ αυτή την ελευθερία Ελληνάκο. Αυτοί θα σε θυμούνται. Και να ξέρεις, όταν σε θυμούνται δεν θα σε αποκαλούν Ελληνάκο. ΕΛΛΗΝΑ θα σε λένε τότε και θα δακρύζουν όταν αναφέρονται στον ηρωισμό σου.


Μην σε απασχολεί επομένως ο πληθωρισμός, το ΑΕΠ και άλλες τέτοιες μπούρδες του εθνικού νομίσματος Ελληνάκο. Πίστεψέ με, αυτά είναι πολύ-πολύ λεπτομέρειες.


Το θέμα είναι να είσαι εκεί όταν ανοίξουν τα νερά για να περάσεις, γιατί σε βεβαιώνω ότι θα σε κυνηγήσουν ανελέητα όταν φύγεις από τη σκλαβιά που σου έχουν ετοιμάσει. Τώρα τα σκυλιά έχουν ανοίξει το στόμα τους και είναι έτοιμα να σε καταβροχθίσουν.


Μη λυπάσαι για το τομάρι σου. Ο αγώνας μετράει. Η εξέλιξη της μάχης μπορεί να είναι και καλύτερη. Δεν είμαι προφήτης. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιαστείς. Η θυσία σου αυτή θα είναι και η εξιλέωσή σου. Και πίστεψέ με, σου χρειάζεται αυτή η εξιλέωση Ελληνάκο, γιατί έχεις αλλοτριωθεί όσο δεν φαντάζεσαι.


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ


Ο μοναδικός που πρέπει και μπορεί να ξεκινήσει αυτόν τον αγώνα είσαι ΕΣΥ. Δεν μπορεί να το κάνει άλλος για εσένα Ελληνάκο. Σου τονίζω και πάλι ότι εννοώ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ, μόνος σου, θα πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ και να σκεφθείς και να κάνεις αυτό που μπορείς να κάνεις.


Εγώ σου υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσεις τη μάχη αυτή δεν θα είσαι μόνος σου πλέον. Θα βρεις και εμένα εκεί. Όμως μόνον εμείς θα είμαστε. Εγώ και εσύ. Μην περιμένεις κανέναν πολιτικό, κανέναν συνδικαλιστή, καμία αρχή, καμία τηλεόραση, κανέναν ειδήμονα να μας βοηθήσει.


Εγώ θα στηρίξω εσένα και εσύ εμένα. Εγώ και εσύ θα είμαστε οι στρατιώτες αλλά και οι στρατηγοί Ελληνάκο σε αυτόν τον αγώνα. Εγώ και εσύ θα αναδείξουμε στην πορεία τον ηγέτη, εάν χρειαστεί, για να μας οδηγήσει. Εγώ και εσύ θα αποφασίσουμε για τους θεσμούς στη νέα χώρα μας. Εγώ και εσύ θα τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησαν οι πρόγονοί μας το '21.


Και μπορούμε να νικήσουμε Ελληνάκο. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ και εσύ είμαστε 10 εκατομμύρια ψυχές. Όλοι οι άλλοι μαζί είναι 10 λαμόγια.


Πρόσεξε όμως Ελληνάκο. Εμείς είμαστε 10 εκατομμύρια μοναχικές ψυχές ενώ οι άλλοι είναι 10 ενωμένα λαμόγια.


Άκου...
                                    ΠΗΓΗ

Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ:Αλλά όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν έχω να πω! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ;


συμφωνώ σε αυτό με τον κ. Σόιμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες αγαπητή. Αλλά όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν έχω να πω!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

                                                                
Άδωνις Γεωργιάδης 44s
Η Ευγενία πριν από λίγο στο Intercontinental στην εκδήλωση του ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα του Ν. Αναστασιάδη.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μέγα σκάνδαλο: Με υπουργική απόφαση φόρτωσαν όλο το χρέος των τραπεζών στον λαό!



Θεοδωρίδης (οικονομολόγος): «Το κόλπο ήταν στημένο σε βάρος του λαού απ' όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες»
  • ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΔΩΣΕ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ -ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ- ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!
  • 550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!
Του Μάκη Βραχιολίδη


Όποιοι απέμειναν να ελπίζουν ότι οι πολιτικοί μας ταγοί κόπτονται για τη σωτηρία του λαού και της χώρας, σήμερα θα αναθεωρήσουν τις όποιες φρούδες προσδοκίες τους. Η πολιτική ηγεσία του τόπου, όχι μόνον εμπαίζει τον λαό με πομφόλυγες περί ανάπτυξης και νέας προοπτικής της χώρας, αλλά μπήγει πισώπλατα μαχαιριά στον λαό.

Η ηγεσία μας, όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που παρουσιάζουμε, κόπτεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των Τραπεζών, οι δε συμφωνίες που επιτυγχάνονται, κατατείνουν στην ενίσχυσή τους με παράλληλη εξαθλίωση-υποδούλωση του λαού. Συνεπώς, οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά τη συμφωνία του Eurogroup, περί πορείας προς την... ανάπτυξη, αφορούν τους τοκογλύφους και μόνον!
Δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα ντοκουμέντα, τα ΦΕΚ τους κλοπής, όπου με υπουργικές αποφάσεις τα χρέη των Τραπεζών φορτώνονται διά νόμου στους πολίτες! Για μια ακόμη φορά ερήμην του λαού, το χρέος των τραπεζών γίνεται χρέος των πολιτών! Έτσι, πέραν από το δημόσιο χρέος, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με επιπλέον 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες και τα οποία διά νόμου μεταβιβάζονται στις πλάτες του λαού! Εάν δηλαδή σήμερα πιστεύαμε ότι η Ελλάς χρωστάει κάπου 250 δις ευρώ, όσο θεωρείται ότι είναι το δημόσιο χρέος της χώρας, σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα 233 δις ευρώ χρέη των Τραπεζών, για να φτάσουμε στο αστρονομικό ποσό των 550 δις ευρώ περίπου!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που θέτουν σε σκλαβιά τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Θα είμαστε προσδεδεμένοι στο άρμα των τοκογλύφων!!! Με τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.
Οι οικονομολόγοι Παναγιώτης Θεοδωρίδης και Γιώργος Σαρρής, μετά από προσωπική τους έρευνα, παρουσίασαν τα στοιχεία-φωτιά στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη!

«Χρωστάμε 550 δις, αυτό λένε τα ΦΕΚ. Και το κρύβουν».
Τα ΦΕΚ της κλοπής λοιπόν, ιδού τι λένε:
ΦΕΚ Τεύχος 2ο αριθμός φύλλου 768 της 27ης Απριλίου 2009, δόθηκε 1 δις ευρώ στην ALPHA BANK. Εάν δεν πληρωθεί από την ALPHA BANK και καταπέσει, θα πληρωθεί από τον ελληνικό λαό μαζί με τους τόκους. Ποια εγγύηση έδωσε η ALPHA BANK για να πάρει το 1 δις ευρώ από την κυβέρνηση; Προφανώς τίποτα. Αν και αναφερόταν ρητά ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα έπρεπε να πάρει εγγυήσεις από τις Τράπεζες, κινητή και ακίνητη περιουσία τους, για τα χρήματα που έδινε στις Τράπεζες.
ΦΕΚ αριθμός φύλλου 2171 της 31ης Δεκεμβρίου 2010 4,280 δις ευρώ, 4,107 δις ευρώ, 3,609 δις ευρώ ! Την τελευταία μέρα του 2010 όταν ο λαός ήδη πλήρωνε τον βαρύ φόρο του Μνημονίου, από το ελληνικό Δημόσιο έφευγαν 12 δις ευρώ για τις Τράπεζες!

Ο κ. Θεοδωρίδης, με παρέμβασή του κατήγγειλε τις ενέργειες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου, αφήνοντας το ενδεχόμενο να υπήρχε δόλος από μέρους του:
Θεοδωρίδης: «Καλείται ο κ. Προβόπουλος να πει τι εξασφαλίσεις έπαιρνε από τις τράπεζες όταν τους έδινε τα 233 δισεκατομμύρια ευρώ»!
Καρατζαφέρης: «Υπάρχει δηλαδή δόλος στον κ. Προβόπουλο; Αυτά που λέτε είναι φοβερά πράγματα. Ο κ. Πεπόνης είναι στη γωνία και περιμένει. Δηλαδή ο κ. Προβόπουλος έπρεπε να εξασφαλίσει το ελληνικό Δημόσιο και δεν το έκανε! Δεν μπορώ να τα υιοθετήσω αυτά αλλά τα ακούω με προσοχή».
Θεοδωρίδης: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως". Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που δίνουν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους λένε αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!
Καρατζαφέρης: «Και μαζί τους τόκους και τα κερατιάτικα από τους μεσάζοντες»!
Σαρρής: «Με πήγανε κατηγορούμενο για 140 ευρώ, μου κλέψανε το ΕΣΠΑ, χωρίς να λάβουν υπόψη τους την έκθεση που έδωσα στην Επιθεώρηση Εργασίας και από εκείνη τη στιγμή της σε βάρος μου κοροϊδίας αποφάσισα να δω τι επιτέλους γίνεται σε βάρος του λαού».
Η έρευνα του κ. Σαρρή την οποία παρουσιάζουμε αναλυτικά από την «Ελεύθερη Ώρα», δείχνει την οικτρή πραγματικότητα για τον Έλληνα. Έβαλαν ταφόπλακα στο μέλλον του, υποδουλώνοντάς τον στις Τράπεζες και στους τοκογλύφους:
scan0014scan0013
1. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 250, 9 Δεκεμβρίου 2008: «Με από απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών μετά από εισήγηση του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος ....ποσό των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ».

scan0016scan0015
2. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 65, 6 Μαΐου 2010: «Άρθρο 1ο Μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας... «τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), αυξάνονται κατά 15 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα».

scan0017scan0018
scan0019scan0020
scan0021
3. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511, 23 Απριλίου 2010: «...Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε: «ΙV: Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι... μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις του λαού!

scan0022scan0023
4. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 148, 3 Σεπτεμβρίου 2010: «Τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), έτσι όπως τροποποιήθηκαν από την παράγραφο 8 του άρθρου τέταρτου του ν.3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α') αυξάνονται κατά 25 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα».

scan0024scan0025
5. ΦΕΚ, Αρ. Φύλλου 113, 18 Μαΐου 2011: Άρθρο 19 «Προϋποθέσεις ενίσχυσης και μέρισμα πιστωτικών ιδρυμάτων. «Τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), έτσι όπως τροποποιήθηκαν από την παράγραφο 8 του άρθρου τέταρτου του ν.3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α') και από το άρθρο 7 του ν.3872/2010 (Α'148) αυξάνονται κατά 30 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποτραπούν προβλήματα ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας».

scan0026
6. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 256, 9 Δεκεμβρίου 2011 άρθρο 2ο «Το προβλεπόμενο ποσό στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που κυρώνεται με το άρθρο πρώτο του νόμου αυτού, αυξάνεται σε εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ (60.000.000.000)».

scan0027
7. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 203, 14 Σεπτεμβρίου 2011 άρθρο 1ο «Το προβλεπόμενο στο πρώτο εδάφιο της 2/43219/0025/6-5-2011 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών συνολικό ποσό εγγύησης καθορίζεται σε τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (30.000.000.000).

scan0029
8. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 94, 19 Απριλίου 2012, άρθρο 1ο ««Τροποποιήσεις του ν.3864/2010 (Α' 119). 1α. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν.3864/2010, οι λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ"m αντικαθίσταται με τις λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ"»!
scan0028
9. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 180, 20 Σεπτεμβρίου 2012, άρθρο 1ο «Τροποποιήσεις του ν.3864/2010 (Α' 119). 1α. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν.3864/2010, οι λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ"m αντικαθίσταται με τις λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ"»! Απλές λέξεις είναι παιδιά, μην κάνετε έτσι! Τα 10 δις έγιναν 50 δις ευρώ!!!

Σε αυτό το ζοφερό για το λαό σκηνικό, πρέπει να προσθέσουμε και τα 25 δις ευρώ που θα δοθούν στις τράπεζες, αρχικά με το πρώτο πακέτο δόσης στις 13 Δεκεμβρίου. Αργότερα, έρχονται άλλα 15 δις ευρώ! Είπαμε, όλα αυτά θα κληθεί να τα πληρώσει ο κοσμάκης, διότι έτσι αποφάσισαν οι πολιτικοί μας ταγοί. Και επειδή στις ελληνικές τράπεζες μπήκαν ήδη Γερμανοί επίτροποι, είναι βέβαιον ότι ο ολοκληρωτικός έλεγχος των τραπεζών θα περάσει στους Γερμανούς. Άρα, οι Έλληνες θα χρωστούν μια ζωή στους Γερμανούς και η χώρα θα κατακτηθεί με αυτή την ...απλή διαδικασία από τους εχθρούς μας Γερμανούς! Με τις υπογραφές πάντα των πολιτικών ηγετών μας και όχι μόνο: και του κ. Προβόπουλου!

Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται και στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα"               ΠΗΓΗ

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Γροθιά στα όρνεα του Σόρος και στις βουβουζέλες των ΜΜ”Ε”, θρίαμβος της ηρωϊκής προέδρου Κίρσνερ!ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΔΩΝΙ;


argentina kirchnerΣε μία ιστορικής σημασίας απόφαση, η Αμερικάνικη δικαιοσύνη πάγωσε την εκβιαστική σκευωρία των τοκογλύφων ενάντια στην αγωνιζόμενη Αργεντινή.

Πάγωσε όμως και το χαμόγελο στα χείλη από τα παπαγαλάκια και τις βουβουζέλες που πανηγύριζαν για την πρόσκαιρη δικαίωση των τοκογλύφων, των παρακρατικών, των λούμπεν παρακρατικών με τις αριστερές προβιές και των εκδοτικών συγκροτημάτων.

Το παρασκήνιο το είχαμε αποκαλύψει εδώ: Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιτίθενται ξανά στην Αργεντινή για να ανατρέψουν τις Εθνικές μεταρρυθμίσεις.

Και βλέπετε δικαιωθήκαμε. Αλλά διασύρθηκαν και όλοι που προέβαλλαν μία εφέσιμη απόφαση φιάσκο, ως αποκρυπτογράφηση της Αμερικάνικης πολιτικής στο θέμα του …Ελληνικού κουρέματος!

Η απόφαση είναι σταθμός εάν συνδυαστεί με την πολιτική της ηρωϊκής προέδρου, που σχετίζεται με τις επανεθνικοποιήσεις του δημοσίου πλούτου που είχαν ξεπουλήσει τα ασπόνδυλα του εκεί μνημονίου. (Από την εφ. Ελλάδα η εικόνα).                                                                        ΠΗΓΗ

Ὀπαδοὶ τῆς Μαρσέιγ: Δὲν ξεχνᾶμε τὴν ἑλληνική μας καταγωγὴ. ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ!

Οἱ ὀπαδοὶ τῆς Μαρσέιγ, πιστοὶ στὴν Ἑλληνική τους καταγωγὴ ὅπως δηλώνουν, ἀντέταξαν μία τεράστια ἀνθρώπινη Ἑλληνικὴ σημαία, κόντρα στὴν τουρκικὴ Φενέρμπαχτσε στὸ «Βελοντρὸμ» στὸν ἀγώνα τοῦ Europa League, τὴν περασμένη ἑβδομάδα. Οἱ Μαρσεγιέζοι στὴν συνέχεια σήκωσαν σημαία του Εργατικοὺ Κόμματος τοῦ Κουρδιστάν, γεγονὸς ποὺ ἐξαγρίωσε τοὺς Τούρκους ὀπαδοὺς μὲ ἀποτέλεσμα νὰ σημειωθοῦν ἐκτεταμένα ἐπεισόδια ἐντὸς καὶ ἐκτὸς γηπέδου.
«Ἐμεῖς δὲν ἀρνούμαστε τὴν καταγωγὴ μᾶς» ἔλεγε σύνθημα ποὺ ἦταν γραμμένο σὲ ἕνα τεράστιο πανὸ μὲ τὴν ἑλληνικὴ σημαία στὸ κέντρο, τὸ ὁποῖο ἀναρτήθηκε ὑπὸ μορφὴν σπόντας πρὸς τοὺς Τούρκους καὶ στὸ τελευταίο παιχνιδί  της Μαρσέιγ, κόντρα στὴν Λίλ. Ἡ πόλη τῆς Μασσαλίας δημιουργήθηκε τὸ 600 π.χ. απὸ Φωκαεῖς τῆς Μικρᾶς Ἀσίας καὶ μέχρι τὴν μικρασιατικὴ καταστροφὴ διατηροῦσε ἄρρηκτους δεσμοὺς μὲ τὴν γενέτειρά της...
                 ΠΗΓΗ

ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ - ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Στίχοι: Χρήστος Κρετσόβαλης
Μουσική: Βασίλης Δήμας
Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης


Ήταν τρελός, γι' αυτό και τού πρεπε η δόξα,
κι αυτοί τον πρόδωσαν με θάνατου φιλί .
Ενός τρελού πάντα μπροστά τραβάει η λόξα,
για να φοβούνται και να κρύβονται οι δειλοί.
Ήταν τρελός, γι' αυτό τον ξέχασαν οι αγύρτες,
σαν το τσιγάρο του στα χείλη η ζωή.
Από τι φτιάχνονται των προδοτών οι φύτρες,
και δεν τιμούνε όσους έχουνε φωνή...

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Ήταν τρελός κι αυτοί χαράμισαν μια σφαίρα,
γιατί οι δειλοί πάντα τους άοπλους χτυπούν.
Μα, αυτός αθάνατος γυρίζει στον αγέρα
κι αυτοί οι αθάνατοι δεν φεύγουν, πάντα ζουν!..

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Η αδερφή του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η αδερφή του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Συναγωνιστές Χρήστο Παππά, Ιωάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη συναντήθηκε στα γραφεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη βουλή με τον ανιψιό και την αδερφή του Κύπριου Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού. Η Σκεύη Σολωμού εξέφρασε την συμπάραστασή της στους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, καθώς και την αγωνία της για το μέλλον της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την πλευρά τους την ευχαρίστησαν για τα καλά της λόγια και έδωσαν τον λόγο τους πως δεν θα αφήσουν την θυσία του Σολωμού Σολωμού όπως και χιλιάδων άλλων Ελλήνων και Κυπρίων εθνομαρτύρων να πάει χαμένη. Ο Σολωμός Σολωμού είχε δολοφονηθεί στις 14 Αυγούστου 1996 στο οδόφραγμα της Δερύνειας από ελεύθερους σκοπευτές και αξιωματούχους του ψευδοκράτους, όταν επιχείρησε να κατεβάσει από τον ιστό την τουρκική σημαία.
                                 ΠΗΓΗ              

Απίστευτο....Η τρόικα ζητάει κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για οικονομία !!!!



Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο:
"The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT"
Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί..
Μάλιστα η τελευταία η προχθεσινή δημοσιεύτηκε από το ΒΗΜΑ.
Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές...

Δείτε τι διαφορές εντοπίσαμε στις δαπάνες και περικοπές της Εθνικής Άμυνας και τι απίστευτο προτείνει η τρόικα...
Η 1η αναφορά
της Τρόικας 10/11/2012 γράφει:
Reducing and re-profiling operational defence-related expenditure. The cuts in 2013-2014 and 2016 in military procurement come in addition to reductions in military equipment procurement (deliveries) of € 216 million from 2013 to 2016, and the reduction in operational expenditures through closure of military camps and a reduction of the intake into military
academies. Savings for about €404 (0.2% of GDP) are expected over 2013-2014.
The contribution of defence expenditure in fiscal consolidation
The geo-strategic peculiarities of Greece traditionally led to very high expenditure in defence. According to Eurostat data, military spending had even reached 5.4% of GDP in 1994, before easing down in the next years till the end of the '90s. In 2000 it increased again to 4.0%, while in 2009, just before the Economic Adjustment Programme, it reached 3.9%. From 2000 till 2009 Greece steadily had the highest defence expenditure in terms of GDP between the 27 member states.

As part of the implementation of the economic adjustment programme, significant cuts were made in military spending (without affecting the defence capability), as in all other categories of expenditure. Defence expenditure already in 2010 was reduced by 1.2% of GDP, to a level of 2.2% of GDP, thereby placing in 2012 Greece third among the 27 member states in terms of overall defence expenditure. Further cuts of 0.5% of GDP in military spending were adopted in 2011 and more is being implemented in the context of the MTFS 2013-16.
Δείτε σε εικόνες τώρα τι αναφέρει η 2η αναφορά της 27/11/2012 (Δεν ήταν δυνατή η αντιγραφή και μεταφορά του κειμένου)

Προσέξτε τι γράφει... 
'Εχει αφαιρεθεί η πρόταση που υπήρχε στο 1ο σχέδιο για την μείωση των δαπανών χωρίς να επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα  {As part of the implementation of the economic adjustment programme, significant cuts were made in military spending (without affecting the defence capability)}
Έχει προστεθεί νέα παράγραφος που αναφέρει ότι στο διάστημα 2009-2016 θα μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και οι μισθοί-συντάξεις κατά 62 και 41 % αντίστοιχα !!!! (Αυτό σας το είχαμε αποκαλύψει από περυσι...)
Το απίστευτο-ασύλληπτο που δεν αντέχει σε καμία λογική και αδειάζει, παρακάμπτει υποκαθιστά πλήρως το υπουργείο εθνικής Άμυνας είναι στην τελευταία παράγραφο:
Αυτό δεν σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών ( e procurement ) και την  "κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας"
(Οι αναφορές της τρόικας ΕΔΩ και ΕΔΩ )  
Y.Γ
Κύριε Παναγιωτόπουλε αυτά συζητήσατε με την τρόικα;
Κύριε υπουργέ συμφωνείτε με αυτά που γράφονται στο 2ο σχέδιο αναφοράς της τρόικας που δημοσιεύθηκε στον τύπο;;
Θα καταργηθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία κ. Παναγιωτόπουλε ;;         ΠΗΓΗ

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα


  • Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε,  λέμε και σκεφτόμαστε.
  • Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.

 Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα. Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.
Αυτή η παγκόσμια ελίτ χρηματοδοτεί τις πολιτικές εκστρατείες των πολιτικών μας, αυτοί κατέχουν σχεδόν το σύνολο των μεγάλων εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αυτοί ασκούν πολύ αυστηρό έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης και η ατζέντα τους προωθείται μέσω των εκπαιδευτικών συστημάτων σχεδόν σε κάθε έθνος στον πλανήτη. Αυτό που η παγκόσμια ελίτ κάνει φυσικά δεν είναι παράνομο. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τις κυβερνήσεις και μέσω αυτών χρησιμοποιεί το νόμο για να επιτύχει τους σκοπούς της. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μεγάλη αγάπη της ελίτ προς κάθε κυβέρνηση. Γι 'αυτούς τους ανθρώπους, οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο αποτελούν ένα όργανο ελέγχου. Όσο μεγαλύτερη είναι η κυβέρνηση, τόσο πιο εύκολο είναι να παρακολουθείται, και μέσα από την παρακολούθηση αυτή διευκολύνεται και ο έλεγχος των υπολοίπων, της μάζας, του απλού κόσμου…!  

Όπως αντιλαμβάνεστε, ένα "ολοκληρωτικό δίκτυο κυριαρχικού ελέγχου" είναι υπό κατασκευή γύρω μας που είναι πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε είχε ποτέ ονειρευτεί ο Τζορτζ Όργουελ. Αυτό το σύστημα προχωρεί σε εκατοντάδες διαφορετικά μέτωπα, και αυτό γίνεται όλο και πιο αυστηρό και περιοριστικό με κάθε μέρα που περνά.  Υπάρχουν πολλοί μεταξύ των συμμετεχόντων στην ελίτ που πραγματικά πιστεύουν ότι μια καλά ελεγχόμενη κοινωνία που κυριαρχείται από κρατικά ιδρύματα που ελέγχονται με τη σειρά τους, είναι ό, τι είναι καλύτερο για την ανθρωπότητα. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ειλικρινά ότι η κοινωνία θα περιέλθει σε χάος, χωρίς να υπάρχει ένα ισχυρό χέρι να καθοδηγήσει τους πληθυσμούς σε αυτές τις στιγμές. 

Πολλοί από αυτούς πραγματικά είναι πεπεισμένοι ότι εκείνοι που είναι «φωτισμένοι» κάνουν μια ευγενή ενέργεια με την καθοδήγηση της ανθρωπότητας στο «λαμπρό μέλλον», που η ίδια η ελίτ έχει σχεδιάσει για αυτούς. Αλλά, φυσικά, οι γενικότερες ελευθερίες και οι ελευθερίες των απλών ανθρώπων πρέπει να είναι πολύ περιορισμένες για να καταφέρουμε να εισέλθουμε στο "λαμπρό μέλλον", κατά αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε σαν τα βοοειδή που πρέπει να σταβλίζονται για το καλό μας. Έτσι σκέπτεται η παγκόσμια ελίτ στην πραγματικότητα.  Μόλις χάσουμε τις ελευθερίες μας, θα είναι σχεδόν αδύνατο να τις επαναφέρουμε πίσω. Και μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ πριν.

Τα ακόλουθα είναι 29 σημάδια που αποδεικνύουν ότι η παγκόσμια ελίτ μετασχηματίζει την κοινωνία σε ένα ολοκληρωτικό δίκτυο κυριαρχικού ελέγχου...

1.  Ένα νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ θα επιτρέπει σε περισσότερες από 20 διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες να διαβάζουν τα e-mail των πολιτών χωρίς ένταλμα έρευνας .
2.  Οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου νέας γενιάς που μπορούν να προσδιορίσουν ένα άτομο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και "η αποστολή στις αρχές όλων των γνωστών πληροφοριών για όποιον εισέρχεται στον τομέα θέασης μιας τέτοιας φωτογραφικής μηχανής "οι οποίες τίθενται σε λειτουργία στη νότια Καλιφόρνια.
3.  Ένα υπερσύγχρονο δίκτυο επιτήρησης γνωστό ως " Trapwire "έχει εγκατασταθεί σε μεγάλες πόλεις και σε" υψηλούς στόχους "σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν καν ότι υπάρχει.
4. Αστυνομικά τμήματα σε όλη την Αμερική έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν  μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη επιτήρησης  στον ουρανό πάνω από τις πόλεις. Η αλήθεια είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη επιτήρησης για να κατασκοπεύει τους αγρότες  στην Αϊόβα και τη Νεμπράσκα . Θα μπορούσε να υπάρξει μια αποστολή μη επανδρωμένου αεροσκάφους πάνω από το σπίτι σας αυτή τη στιγμή και που ίσως δεν θα μάθετε ποτέ.
5.  Οι πολιτικοί γνωρίζουν περισσότερα για εσάς από ό, τι ποτέ πριν. Το ποσό των πληροφοριών που η εκστρατεία του Obama είχει συγκεντρώσει σχετικά με τους πιθανούς ψηφοφόρους είναι  απολύτως τρομακτικό ...
Εάν ψηφίσατε αυτή τη σεζόν στις εκλογές, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ένα αρχείο για σας. Η τεράστια βάση δεδομένων της  εκστρατείας του περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με συνδρομές περιοδικών ψηφοφόρων, εγγραφές αυτοκινήτων, τιμές στέγασης και άδειες κυνηγιού, μαζί με σκορ εκτίμησης για το πόσο πιθανό ήταν να ψηφίσουν για την επανεκλογή του.
6.  Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι συχνά πέντε ή δέκα χρόνια μπροστά από ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου στην εφαρμογή "Big Brother" και άλλων μέτρων αστυνομικού κράτους. Εκεί είναι τώρα παράνομο  να προσβάλει κανείς κάποιον με την ομιλία του  . Αν πείτε κάτι που είναι "πιθανό" να προσβάλει μια μουσουλμανική κοινότητα ή έναν ομοφυλόφιλο θα μπορούσατε να καταλήξετε να σέρνεστε μπροστά από ένα δικαστή. Είναι μόνο θέμα χρόνου προτού να δούμε αυτά τα είδη των νόμων σε όλο τον πλανήτη. Ισχύουν ήδη σε πολλές χώρες.
7.  Θα μπορούσατε να φανταστείτε η κυβέρνηση σας να λέει ποια είναι η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σας; Ένας  νέος νόμος στη Γαλλία  θα κάνει ακριβώς αυτό ...
Η θέρμανση σε ένα γαλλικό σπίτι θα μπορούσε να απαιτήσει σύντομα μια διαβούλευση φόρου εισοδήματος ή ακόμα και μια επίσκεψη στο γιατρό σύμφωνα με τη νομοθεσία για να αναγκάσει τη διατήρηση σε 46 δισεκατομμύρια δολάρια την αγορά ενέργειας των νοικοκυριών της χώρας.
Ένα νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από την βουλή αυτό το μήνα θα καθορίζει τις τιμές που πληρώνουν τα σπίτια με βάση τους μισθούς, την ηλικία και το κλίμα. Βοηθητικά η Electricite de France και η GDF Suez θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να ανταμείψουν τους καταναλωτές οι οποίοι διακόπτουν το ρεύμα και χρησιμοποιούν φυσικό αέριο και να τιμωρεί εκείνους που αποφασίζεται από τις ρυθμιστικές αρχές ότι είναι σπάταλοι…
8.  Οι γραφειοκράτες λατρεύουν να λένε στους άλλους πώς να τρέξει τη ζωή τους. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος στο Ορλάντο, Φλόριντα πρόσφατα διατάχτηκε να καθαρίσει το λαχανόκηπο  που μεγάλωνε στην μπροστινή αυλή του. Θα φτάσουμε τελικά στο σημείο όπου ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας θα διευθετούνται από την κυβέρνηση;
9.  Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά το DNA σχεδόν κάθε νεογέννητου μωρού στην Αμερική συλλέγεται και αποθηκεύεται  από την κυβέρνηση . Τι σχέδια έχουν για όλο αυτό το DNA;
10.  Σε όλη την Αμερική, τα σχολεία αρχίζουν να απαιτούν από τους σπουδαστές να φέρουν αναγνωριστικά με  RFID μικροτσίπ  σε αυτά όπου και αν πηγαίνουν. Ευτυχώς, κάποιοι μαθητές  αντιστέκονται ...
Στο Σαν Αντόνιο δευτεροετής φοιτητής ο οποίος αντιτίθεται στις μικροτσίπ ταυτότητες των φοιτητών που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση τους έχει εμπνεύσει τον λόγο του σε 300 μαθητές σε μια τεράστια περιοχή, που τώρα αρνούνται να φορέσουν τα τσιπ αναγνώρισης για λόγους θρησκευτικούς, καταπάτησης της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλεια των πολιτών και ανησυχία για καταπάτηση ελευθεριών. Επιπλέον, περίπου 700 άλλοι άνθρωποι έχουν υπογράψει τις αιτήσεις που αντιτίθενται στο πρόγραμμα με τα μικροτσίπ.
11.  Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη διασταύρωση μεταξύ του εκπαιδευτικού μας συστήματος και του συστήματος επιβολής δικαίου από ό, τι ποτέ πριν. Ένας αυξανόμενος αριθμός των σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αστυνομικούς περιαγωγής στους διαδρόμους τους, και σήμερα υπάρχουν  περισσότερα από 70.000 παιδιά  πίσω από τα κάγκελα στην Αμερική.
12.  Όταν βασίζεστε στη FEMA να σας φροντίσει, μπορεί κυριολεκτικά να νιώθετε σαν να είστε στη φυλακή. Το παρακάτω είναι μια περιγραφή του πώς είναι η ζωή  σε ένα στρατόπεδο της FEMA  που ιδρύθηκε στο New Jersey στον απόηχο του τυφώνα Sandy ...
"Καθισμένος εκεί χθες το βράδυ μπορείτε να δείτε την αναπνοή σας," εκτοπισμένοι κάτοικοι δήλωσε ο Brian Sotelo στο Asbury Park Press. 
Ο Sotelo είπε πως υπήρχαν ελικόπτερα Blackhawk που περιπολούσαν στον ουρανό "όλη την ημέρα και τη νύχτα" και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ παράθυρα έκανε έρευνες στο στρατόπεδο, ενώμε διαταγή  κυβέρνησης κινούνταν με βαρύ εξοπλισμό στις σκηνές τη νύχτα. Σύμφωνα με την ιστορία, οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπεται καν να πλησιάσουν στο περιφραγμένο συγκρότημα, όπου γραμμές των εκτοπισμένων κατοίκων σχηματίζουν έξω από φορητές χημικές τουαλέτες. Οι φρουροί ασφαλείας υπήρχαν σε κάθε πόρτα, και οι κάτοικοι ακόμα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα ή τα ντους, χωρίς να παρουσιάζουν ταυτότητα…
«Μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε φυλακισμένοι," δηλώνει ο Ashley Sabol στο Reuters. "Είναι κακό να το πω, αλλά ειλικρινά νιώθω σαν να είμαστε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης."
13.  Το κινητό σας τηλέφωνο συλλέγει πληροφορίες για σας όπου κι αν πάτε, και οι αρχές επιβολής του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν τα δεδομένα των τηλεφώνων να σταλούν σε αυτές  πάνω από ένα εκατομμύριο φορές  το 2011 και μόνο.
14.  Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει δημιουργήσει  ένα iPhone app  που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει όλους μας να τραβήξετε φωτογραφίες από "ύποπτη δραστηριότητα" και να αναφέρουμε τους γείτονές μας με τις αρχές.
15.  Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όλο και περισσότερο  με τη χρήση spyware   παρακολουθεί τη συμπεριφορά των εργαζομένων τους, ενώ είναι στην εργασία.
16.  Σύμφωνα  με τρεις NSA πληροφοριοδότες , ο οργανισμός «έχει τη δυνατότητα να κάνει εξατομικευμένες αναζητήσεις, παρόμοια με το Google, για συγκεκριμένες ηλεκτρονικές επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο, μέσω των εν λόγω κριτηρίων, όπως διευθύνσεις στόχοι, περιοχές, χώρες και οι αριθμοί τηλεφώνου, καθώς και να παρακολουθήσουν τους καταλόγους, τα ονόματα, λέξεις-κλειδιά, φράσεις και τα e-mail. "
17.  Ιδιωτικές εταιρείες συγκεντρώνουν κάθε ίχνος πληροφορίας σχετικά με εσάς. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εμπλέκονται στην « εξόρυξη δεδομένων μας "είναι γνωστή ως Acxiom. Αποδεικνύεται ότι η Acxiom έδωσε πληροφορίες για  περισσότερα από 190 εκατομμύρια άνθρωπους  στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο ...
Η εταιρεία εντάσσεται σε μια κατηγορία που ονομάζεται μάρκετινγκ βάσης δεδομένων. Ξεκίνησε το 1969 ως μια στολή που ονομάζεται Δημογραφικά Inc, χρησιμοποιώντας τους τηλεφωνικούς καταλόγους και άλλα κυρίως χαμηλής τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και έναν υπολογιστή, για να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους ψηφοφόρους και τους καταναλωτές για την άμεση εμπορία. Σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, η Acxiom έχει λεπτομερώς καταχωρήσεις για περισσότερα από 190 εκατομμύρια ανθρώπους και 126 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ, και περίπου 500 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 23.000 servers σε Conway, ακριβώς βόρεια του Λιτλ Ροκ, συλλέγουν και αναλύουν «πράξεις» πάνω από 50 τρισεκατομμυρίων δεδομένων από ένα χρόνο.
18.  Μας εκπαιδεύουν να εγκαταλείψουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας και την αξιοπρέπειά μας, στο όνομα της «ασφάλειας». Για παράδειγμα, ποια είναι η TSA που έκανε πρόσφατα μια γυναίκα που είχε πεθάνει από λευχαιμία  ήταν absoutely ντροπή ...
19.  Σύμφωνα με  μια πρόσφατη έρευνα , σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου των Αμερικανών θα ήταν πρόθυμο να υποβληθεί σε " TSA αναζήτηση κοιλότητας στο σώμα " για να πετάξει.
20.  Οι αρχές επιβολής του νόμου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα οδηγήσει στην ύπαρξη οχημάτων χωρίς ιδιαίτερα διακριτικά που θα ψάχνουν μέσα στα αυτοκίνητα σας, ακόμα και κάτω από τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία οπισθοσκέδασης  που χρησιμοποιείται σήμερα από την TSA στα αεροδρόμια των ΗΠΑ ...
Οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές που πρόκειται να ενταχθούν στο στρατό των ΗΠΑ στην ανάπτυξη American Science & Engineering του Ζ Vans οπισθοσκέδασης, ή ακτινοβολία των κινητών οπισθοσκέδασης ακτίνων-Χ. Αυτά είναι ό, τι TSA αξιωματούχοι αποκαλούν "η καταπληκτική ραδιενεργών genital θεατή," τώρα εμφανίζονται σε αεροδρόμια γύρω από την Αμερική, ιονίζουσα τα απόκρυφα μέρη των παιδιών, των ηλικιωμένων, και εσείς (ναι εσείς).
Αυτά τα pornoscannerwagons θα μοιάζουν τακτική ανώνυμες φορτηγά, και θα δρόμους κρουαζιέρα της Αμερικής, αδιακρίτως ανταλλαγής κίνησης μέσα από τα αυτοκίνητα (και ρούχα) του καθένα στην περιοχή των ισχυρών του ισοτόπου-κανόνι. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι μια παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Όπως AS & E αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ Joe Reiss ΕΟΖ, "Από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, είμαι πιεσμένοι για να δούμε ποια είναι η ανησυχία ή ένσταση θα μπορούσε να είναι."
21.  Μια εταιρεία που είναι γνωστή ως BRS Labs έχει αναπτύξει «κάμερες παρακολούθησης προ-εγκλήματος", που υποτίθεται ότι μπορεί να προσδιορίσει εγκληματική δραστηριότητα προτού να συμβεί. Αυτές οι κάμερες που έχουν εγκατασταθεί σε κύριους κόμβους μεταφοράς  σε όλο το Σαν Φρανσίσκο .
22.  Σύμφωνα  με το Gizmodo , το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας σύντομα θα χρησιμοποιεί λέιζερ που βασίζεται σε σαρωτές που μπορούν να ανιχνεύσουν το σώμα σας, τα ρούχα σας και τις αποσκευές σας από 164 πόδια (50 μέτρα) μακριά ...
Μέσα στο επόμενο έτος ή δύο, το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα γνωρίζει άμεσα τα πάντα για το σώμα, τα ρούχα σας, και τις αποσκευές με ένα νέο λέιζερ με βάση το μοριακό σαρωτή που θα εκτοξεύεται από 164 πόδια (50 μέτρα). Από τα ίχνη των φαρμάκων ή πυρίτιδας στα ρούχα σας σε ό, τι έπρεπε για πρωινό στο επίπεδο αδρεναλίνης στο σώμα σας-παράγοντες θα είναι σε θέση να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, χωρίς καν να σας αγγίξει.
Και χωρίς να το γνωρίζετε.
Η τεχνολογία είναι τόσο απίστευτα αποτελεσματικό ότι, το Νοέμβριο του 2011, οι εφευρέτες της  έχουν ανατεθεί από την In-Q-Tel  να συνεργαστούν με το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. In-Q-Tel είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε " το Φεβρουάριο του 1999 από μια ομάδα ιδιωτών  , κατόπιν αιτήματος του διευθυντή της CIA και με την υποστήριξη του Κογκρέσου των ΗΠΑ. "Σύμφωνα με την In-Q-Tel, είναι η γέφυρα μεταξύ του Οργανισμού και των νέων εταιρειών τεχνολογίας.
Το σχέδιό τους είναι να εγκαταστήσουν αυτό το μοριακό επίπεδο σάρωση στα αεροδρόμια και τα σημεία διέλευσης των συνόρων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
23.  ένα σύνθετο δίκτυο των  αυτόματων αναγνωστών πινακίδας που θα παρακολουθούν προσεκτικά τις κινήσεις των εκατομμυρίων οχημάτων που κινούνται μέσα και έξω από την Ουάσιγκτον και τα γύρω προάστια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει...
24.  Το FBI ξοδεύει  ένα δισεκατομμύριο δολάρια για  να αναπτύξει ένα βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης το οποίο θα αναφέρεται ότι είναι πολύ πιο εξελιγμένο από οτιδήποτε άλλο ότι η επιβολή του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ποτέ πριν ....
Το αμερικανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών έχει αρχίσει να αναπτύσσει το νέο 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων της αναγνώρισης βιομετρικών Next Generation (NGI) σύστημα. Στην ουσία, NGI είναι μια εθνική βάση δεδομένων της Mugshots, με σαρώσεις ίριδας, τα αρχεία DNA, τα δείγματα φωνής, και άλλα βιομετρικά στοιχεία, που θα βοηθήσει το FBI στον εντοπισμό και τη σύλληψη των εγκληματιών - αλλά αυτό είναι το πώς αυτά τα βιομετρικά δεδομένα συλλαμβάνοται, μέσα από ένα πανεθνικό δίκτυο των καμερών και από βάσεις δεδομένων φωτογραφιών, που αυξάνει τους υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων.
Μέχρι τώρα, το FBI επικαλέστηκε την IAFIS, μια εθνική βάση δεδομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει εδώ και καιρό αναθεωρηθεί. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το FBI έχει σε πιλοτική δοκιμή  ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου  - και σύντομα, οι ντετέκτιβ θα είναι επίσης σε θέση να κάνουν αναζήτηση στο σύστημα για άλλα βιομετρικά στοιχεία, όπως το DNA και τα αρχεία της ίριδας μέσα από σαρώσεις.
25.  Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει ότι είστε «κακός», μπορεί να σας βάλει σε μια "no fly λίστα" που θα σας απαγόρευσει να πετάτε  επ 'αόριστον. Αυτό μπορεί να γίνει για σας, ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση, και δεν θα σας πει ότι αυτό έχει συμβεί. Στην πραγματικότητα, ως ένα prepper  ανακαλύφθηκε πρόσφατα , μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο ότι είστε στον κατάλογο, όταν προσπαθείτε να επιβιβαστείτε σε πτήση.
26.  Αυτοί που σέβονται την ατομική ελευθερία τώρα χαρακτηρίζονται ως " εν δυνάμει τρομοκράτες "σε επίσημα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης.
27.  Ένας πληροφοριοδότης της Εθνικής Φρουράς  πρόσφατα αποκάλυψε  ότι μέλη της μονάδας του είπαν ότι «την Ημέρα της Κρίσεως" θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «τρομοκράτες», όταν η πολιτική αναταραχή ξεσπά.
28.  Μία οικογένεια στο Idaho πρόσφατα δέχτηκε στο σπίτι της εισβολή από μια ομάδα SWAT, επειδή ο υπολογιστής τους χαρακτηρίστηκε ως "συνταγματολόγοι ". Μετά διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε τηλεφωνήσει και παραπονέθηκε για μια εγχώρια διαταραχή στη διεύθυνσή τους.
29.  Σήμερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εντελώς ελεγχόμενα  από μόλις έξι μεγάλες εταιρείες . Οι εν λόγω εταιρείες κατέχουν τηλεοπτικά δίκτυα, καλωδιακά κανάλια, κινηματογραφικά στούντιο, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους, δισκογραφικές εταιρείες και μεγάλο αριθμό από δημοφιλείς ιστοσελίδες. Ο τρόπος που σχεδόν κάθε Αμερικανός βλέπει τον κόσμο, συνεχώς επηρεάζεται από αυτές τις εταιρείες των μέσων ενημέρωσης κάθε μέρα.
Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη λίστα με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Εμείς το κάνουμε απεγνωσμένα από ανάγκη να ξυπνήσει ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη, τώρα που υπάρχει ακόμη χρόνος.                                                                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ