ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ισλάμ στο Κέντρο της Αθήνας.....Μήπως να ξυπνήσουμε;;;

Το Ισλάμ στο Κέντρο της Αθήνας.....Μήπως να ξυπνήσουμε;;;

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι...Ο άνθρωπος μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει. Από τη στιγμή που πιστεύει σε κάτι, αυτομάτως χάνει την ικανότητα της Γνώσης. Αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κουβέντα...

Κοιτάξτε καλά την παραπάνω εικόνα. Το μοναδικό σημείο που υποδηλώνει ότι η προέλευση της εικόνας είναι από την Ελλάδα, είναι η Ελληνική σημαία στην πολυκατοικία. Δεν είναι στην Καμπούλ, ούτε στη Βαδγάτη, αλλά στην νέα πρωτεύουσα των μουσουλμάνων, την Αθήνα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ., της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Και τώρα αρχίζουμε τις ερωτήσεις:

Πού πηγαίνουμε μωρέ παιδιά;

Έχω βαρεθεί να βλέπω ΔΗΘΕΝ αριστερούς πολιτικούς, οι οποίοι κρυβόμενοι πίσω από την αθεϊα τους, να υποστηρίζουν με θέρμη τον "ταλαιπωρημένο" μετανάστη και την ελευθερία στην θρησκευτική του έκφραση.

Δεν ανήκω στην κατηγορία των θρησκευόμενων, αλλά στην κατηγορία των σκεπτόμενων, αυτών που αναζητούν την Γνώση. Εάν μπορούσαν οι θρησκείες να εξαφανιστούν με δική μου υπογραφή, θα την έβαζα και με τα δύο μου χέρια. Όμως, μπορώ να καταλάβω πότε μία κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται ανεξέλεγκτη στη χώρα μας. Και νομίζω ότι τώρα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο του Ισλάμ, όχι από το Al-Jazeera, αλλά σε πραγματικό χρόνο από την Αθήνα.



Πώς σχολιάζουν οι λαλίστατοι Αριστεροί πολιτευτές - πολιτικοί αυτές τις εικόνες; Βολεύει και η σημερινή απεργία των ΜΜΕ, άρα υπάρχει χρόνος για να ξεχάσει ο κόσμος, μέχρι την αυριανή δόση "ενημέρωσης".

Θα το ξαναπούμε και ας κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε ως φασίστες...

Όσο θα συντηρούμε τέτοιου είδους εικόνες και όσο θα έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά στη συμπεριφορά μας (με μία προτίμηση προς τους λαθρομετανάστες), τόσο η κοινωνία μας θα εκδηλώνει ακραίες αντιδράσεις και θα γιγαντώνεται το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Άρα στις επόμενες εκλογές, προτού ξεκινήσετε τις αναλύσεις για την νέα άνοδο της παρέας του κ. Μιχαλολιάκου, κοιτάξτε τον καθρέφτη σας, γιατί μπορεί να είσαστε και εσείς ένας από τους υπαίτιους της νέας εποχής στη χώρα μας.
ΠΗΓΗ                                                                                                                                                   Υ.Γ. : ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: