ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ"Και νέα πολιτική απάτη,'Φλουρί Κωνσταντινάτο" πήρε πάλι ο Καρατζαφέρης !

 
Με μία εντελώς παραπλανητική δήλωση ο Καρατζαφέρης θριαμβολογεί ότι προσχώρησε στο ΛΑΟΣ το Κόμμα Αποστράτων.
Η αλήθεια είναι ότι, προσχώρησε στο κόμματου του τηλεπρόεδρου, ο Παναγιώτης Καρδαμίτσης ο οποίος έχει ένα κόμμα-σφραγίδα, την "Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση".
Η "Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση",(δηλαδή ο Παναγιώτης Καρδαμίτσης, ο Κωνσταντίνος Κοντούλης και δύο-τρείς άλλοι) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Κόμμα "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ( το Κόμμα των Αποστράτων) του οποίου πρόεδρος είναι ο Νίκος Αλικάκος. Επειδή το κόμμα του Παναγιώτη Καρδαμίτση δεν έχει ούτε ψηφοφόρους, ούτε οπαδούς, ούτε μέλη, ούτε φυσικά υποψηφίους για συμμετοχή στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012, κατέβασε ως ανεξάρτητο υποψήφιο στις Κυκλάδες, τον "Αρχηγό" του "κόμματος" Παναγιώτη Καρδαμίτση.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: 
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Ελληνίδες-ες
   Αποφάσισα να κατέλθω στον εκλογικό στίβο για πρώτη φορά και επέλεξα την περιφέρεια των Κυκλάδων ως φόρο τιμής στην καταγωγή των αείμνηστων γονιών μου (ο πατέρας μου από την Τήνο και η μητέρα μου από την Ανδρο), και της απέραντης αγάπης μου για τα Κυκλαδονήσια. 
Το αποτέλεσμα ήταν (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργ. Εσωτερικών να πάρει 162 ψήφου σε σύνολο 75.347 ψηφισάντων σε όλες τις Κυκλάδες).
Γι΄αυτό το "Φλουρί το Κωνσταντινάτο" και τη "Κότα τη Λυράτη" θριαμβολογεί σήμερα ο τηλεπρόεδρος.                                                                                                                                    ΠΗΓΗ:mikromeseos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: