ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

“Θέλουμε να ξαναγίνει η Αθήνα πόλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ!”


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
Σχετικώς με την εμφάνιση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, στην χθεσινή εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», του σταθμού ALTER και προς γνώσιν όσων παρακολούθησαν την εκπομπή, οι οποίοι φυσικά δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη παρασκηνιακά, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Α) Πριν καν αρχίσει η εκπομπή υπήρξε επεισόδιο με αφορμή υβριστική συμπεριφορά εναντίον μας, ενώ ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί εκ των προτέρων η αστυνομία… Αντικειμενικός σκοπός να δημιουργηθεί επεισόδιο και να μη εμφανιστεί καθόλου ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην εκπομπή.
Β) Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής βρισκόταν μόνος του σε άλλο στούντιο γιατί δεν ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά η εκπομπή, αφού απειλούσαν με μαζική αποχώρηση οι «προοδευτικοί» καλεσμένοι της εκπομπής. Πράγμα το οποίο εδέχθη με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχει την δυνατότητα παρεμβάσεως, πράγμα το οποίο ρητώς ανέφερε στην αρχή της εκπομπής και ο ίδιος ο οικοδεσπότης της κ. Χατζηνικολάου. Μόνο που αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε, αφού το μικρόφωνό του ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ! Έτσι όταν ο ανεκδιήγητος Κουναλάκης αναφέρθηκε συκοφαντικά συγκεκριμένα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον υπέροχο αυτό «δημοκρατικό διάλογο», ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος δεν είχε δυνατότητα παρεμβάσεως…
Γ) Του δόθηκε το δικαίωμα λόγου για ελάχιστα λεπτά στο τέλος της εκπομπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί διαφημιστικό διάλλειμα προ του οποίου είχε αναγγελθεί ότι ο λόγος στην συνέχεια θα δοθεί στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Όμως, με την έναρξη της εκπομπής ο Κουναλάκης άρχισε τις ατέλειωτες ερωτήσεις με προφανή προβοκατόρικο σκοπό να εξαντλήσει τον χρόνο. Σε όλες τις περιπτώσεις η παρουσίαση του υποψηφίου του συνδυασμού μας δεν ήταν η πρέπουσα και η δημοκρατικώς αναλογούσα και αυτό προκύπτει από την αδίστακτη γλώσσα των αριθμών. Σε μία εκπομπή, η οποία διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες του δόθηκε η δυνατότητα να ομιλήσει λιγότερο από 4’!
Αυτό που προέκυψε σε όλες τις περιπτώσεις και από την χθεσινή εκπομπή είναι ότι οι «δημοκράτες» δεν αντέχουν τον διάλογο!
Υ.Γ.: Μία διευκρίνιση σχετικά με τα περί «οπλοφόρων». Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος εννοούσε σχετικώς με την πρότασή του περί μέτρων ασφαλείας για το Δήμο Αθηναίων, ότι με νόμιμο τρόπο θα ιδρυθεί μέσω ιδιωτικών φορέων εταιρεία ασφαλείας και προστασίας των πολιτών των Αθηνών, από τους οποίους κάποιοι για λόγους καθαρά αμυντικούς και προστασίας του λαού των Αθηνών, θα ζητήσουν άδεια οπλοφορίας, όπως έχουν αρκετές χιλιάδες συμπολίτες μας… Τι το παράνομο και το αστείο βρίσκουν κάποιοι σε αυτή την πρόταση, όταν στην Αθήνα δολοφονούνται καθημερινώς αθώοι πολίτες και έχει καταντήσει η ζωή μας κυριολεκτικά ζούγκλα, ενώ από την άλλη πλευρά το κράτος με τους μηχανισμούς του είναι πασιφανές ότι εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντά του, κυρίως γιατί οι λεγόμενοι «προοδευτικοί» εμποδίζουν με πολιτική πίεση και διώξεις την επιβολή της τάξεως; Δεν έχουν δικαίωμα οι πολίτες να αυτοπροστατευθούν, όταν το έγκλημα κυριαρχεί γύρω τους; ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: