ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΡΗΞΗ;


Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Έχουμε εναντίον μας 18 κράτη της ζώνης του ευρώ (μαζί τους και η Κύπρος). Είναι ολοφάνερο ότι, με πρωτοβουλία των Γερμανών, έχουν πλέον αποφασίσει να δοκιμάσουν την αντοχή της Ευρωζώνης, εξ αιτίας της εξόδου από το ευρώ ενός «απείθαρχου» κράτους.

Αφού, η ευρωπαϊκή ελίτ κέρδισε χρόνο, με τις κυβερνήσεις
Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και θωρακίστηκαν τα συμφέροντά της, τώρα έχει αποφασίσει για την Ελλάδα: Είτε μετατροπή μας σε πλήρη υποτελή αποικία χρέους είτε έξοδό μας από το ευρώ και απομόνωση.

Ενώ οι ευρωπαίοι ολιγάρχες, είχαν μακρόπνοο σχέδιο, το οποίο είχαν θέσει σε πλήρη εφαρμογή από το 2010, οι δικές μας κυβερνήσεις, νόμιζαν ότι κοροϊδεύουν τους κουτόφραγκους, παίρνοντας μόνο εισπρακτικά μέτρα και προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν το κομματικό τους κράτος.

Εκεί που έχουν πλέον οδηγηθεί τα πράγματα, σε μας δεν απομένει άλλος δρόμος, από την έξοδο από το ευρώ και τη δύσκολη προσπάθεια ανόρθωσης της εθνικής οικονομίας, ανατρέποντας φυσικά πρώτα το εσωτερικό ολιγαρχικό καθεστώς που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια. Η παραμονή σε μια ένωση κρατών με παρακάλια, υποτέλειες και ανούσιες θυσίες, δεν οδηγεί ένα έθνος πουθενά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: