ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

georg

Όσο μια μειοψηφία δύο αναξιόπιστων κομμάτων  γαντζώνεται στην εξουσία όσο καταρρέουν οι θεσμοί, όσο η χώρα  διοικείται  με προεδρικά διατάγματα, τόσο πιο «φυσιολογική» γίνεται η παρουσία των τραμπούκων. Ο Αδωνης Γεωργιάδης,  είναι ακριβώς αυτό: το υπερφίαλο υποπροϊόν της σήψης των δύο κομμάτων εξουσίας. Είναι το πολιτικό κατακάθι πάνω στο οποίο προσπαθούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος να στηρίξουν τις καρέκλες τους.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης την ξέρει τη δουλειά. Γνωρίζει τους κανόνες των τηλεοπτικών εμφανίσεων, ξέρει που και πως απευθύνεται: Ξερνάει φόβο για να «συνετίσει» τους απελπισμένους…

Το «επιχείρημα» του Αδωνη είναι απλό και συμπυκνώνει την κυβερνητική «στρατηγική»: «αν πέσουμε θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή η καταστροφή». Ως γνήσιο πολιτικός τραμπούκος ο Γεωργιάδης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και διατυπώνει  συγκεκριμένες απειλές και εκβιασμούς με μόνο στόχο τον εκφοβισμό:

«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ολοκλήρωσε τον εκφοβισμό λέγοντας  ότι αν πέσει η κυβέρνηση  «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες.Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, προφανώς έχει δικαίωμα να λέει αυτά που πιστεύει. Δεν έχει δικαίωμα ωστόσο να λέει ψέματα. Αν, τώρα,  πιστεύει αυτά που λέει, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα την επανάσταση κατά της ΕΕ , τότε  εκτός από πολιτικός τραμπούκος είναι και πολιτικά ηλίθιος…

Πράγμα που εμείς τουλάχιστον δεν πιστεύουμε…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: