ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Η γενναία αντίσταση των κατοίκων απέναντι στην τρομοκρατία των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Ιερισσό σχολείοΗ αστυνομία χτές προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων εναντίον των κατοίκων που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα δίπλα από το οποίο βρίσκεται το σχολείο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναπνευστικά προβλήματα και σε μαθητές που έκαναν διάλειμμα στην αυλή του σχολείου.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν η αστυνομία προσπάθησε να  προχωρήσει σε έρευνες και συλλογή στοιχείων σε οικίες ατόμων, σχετικά με τα τεκταινόμενα στις Σκουριές.
Ο περιφερειακός διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πολυγύρου, Θεόδουλος Ταπανίδης, επισήμανε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε από τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου
"όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια αρκετοί γονείς κατευθύνθηκαν προς το Γυμνάσιο - Λύκειο Ιερισσού. Την ώρα που βρίσκονταν εκεί και φώναζαν συνθήματα, έπεσαν δύο - τρία δακρυγόνα, εντός της αυλής του σχολείου σε απόσταση δύο μέτρων από την εξωτερική καγκελόπορτα και τριάντα περίπου μέτρων από το κτίριο".
Οι κάτοικοι είχαν ανάψει φωτιές προκειμένου να διαλύσουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων. Σημειώνεται ότι πλησίον του τμήματος υπάρχει και ιατρείο ενω ολη την ώρα  στο χωριό χτυπούσαν οι καμπάνες.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: