ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Та нели, Солун е наш!


"Ελάτε λοιπόν! Η Θεσσαλονίκη είναι δική μας"
σημαίνει αυτό που βλέπετε στον τίτλο.

Θυμάστε αυτό το θέμα; Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είναι ο "βλάκας εθνικιστής"

Πρόσφατα οι άνθρωποι που ξύνονται συνεχώς στην γκλίτσα του τσομπάνη, επαίρονται για το παρακάτω ανδραγάθημα, το οποίο....

συνοδεύεται από το παραπάνω σχόλιο και πολλά άλλα, που δεν έχει νόημα να επαναλάβουμε, ούτε να δώσουμε πηγές (και ας μην το κάνει, κανείς αναγνώστης).



Ατελείωτες γελοιότητες από νεαρούς, που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έτσι, υποθηκεύουν το δικό τους μέλλον, σε όφελος ξένων "διαιτητών", οξύνουν τις αντιπαραθέσεις, ενισχύουν το αίσθημα της απειλής στη Μακεδονία και τελικά, θα χάσουμε όλοι μαζί, μικροί μας ηλίθιοι. Και πιό χαμένοι θα είστε εσείς. Δεν υπάρχουν πιά φωνές σωφροσύνης στη FYROM ?
Κάποτε υπήρχαν....Τώρα το ακροδεξιό θεοκρατικό παραληρηματικό καθεστώς του Γκρούεσκι τους έκανε όλους ...γελοίους.
Κρίμα. κρίμα για τα Βαλκάνια, να είναι τόσο ανώριμα...Κρίμα....
....

Για την ιστορία, ο στόκος εθνικιστής, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη και φωτογραφίζεται παντού με τη σκοπιανή σημαία, είναι ιστορικός/δημοσιογράφος (!) (σας θυμίζει το δημοσιογράφο των Ιμίων;), Димитар Љоровски Вамваковски (Ντίμιταρ Βαμβακόφσκι), με καταγωγή από την Καστοριά (γενίτσαρος δηλαδή...) και αρθρογραφεί στο σκοπιανό focus και αλλού. Φίλος του Βαμβακόφσκι, είναι στο facebook, το ..ΡΑΔΙΟ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ !!!! (κάποιος εκεί μέσα ήταν τακτικός ...σχολιαστής μας).
Η εθνικιστική παραφροσύνη, πάει σύννεφο....

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_08.html#ixzz0hbEc8QPk

Δεν υπάρχουν σχόλια: