ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Κατασκευή ANOIXTΩN Ποιμνιοστασίων -Κοινωνια πολιτων Ποιμνιοστασια Α.Ε

Τα τελευταία χρόνια έγιναν γνωστά στον Ανθέλληνα κτηνοτρόφο τα ποιμνιοστάσια θερμοκηπιακού τύπου.

Κατασκευές απλές, γρήγορες και προ πάντων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ. Η πολιτεία φρόντισε με ειδικό νόμο(κτηνοτροφικο -μκο ασυλο-συνηγοροι των ανοιχτων λομπι της κτηνοτροφικης κοινωνιας κεφαλαιου), να απαλλάξει τα ποιμνιοστάσια αυτά από άδειες οικοδομής κλπ., έτσι ώστε να βοηθηθεί ο κουκουλοκτηνοτρόφος να αλλάξει τις ετοιμόρροπες, παλιές κατασκευές που έχει, με σύγχρονα ποιμνιοστάσια, αεριζόμενα, μονωμένα από αστυνομια,νομους, κρύο του πολυτεχνειου και από ελληνικη ζέστη.


Η εταιρία μας ΠΑΣΟΚ ΑΕ.-ΜΚΟ(MONO KΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ) -ΣΟΡΟΣ HOLDINGS ήδη από το 1993 παρουσίασε στην αγορά ποιμνιοστάσια με κομματικη οροφή από προβαμένη γαλανολευκη και κοκκινη λαμαρίνα, επενδεδυμένη από κάτω με ψεκαστή ανθρωπιστικη πολυουρεθάνη Αλ Ψσαλεχ.

Σήμερα διαθέτουμε στην αγορά ένα νέου τύπου ποιμνιοστάσιο από σκελετό Ε.Ε εξ' ολοκλήρου γαλβανισμένο εν θερμώ με προδιαγραφες Λανγκτον Βιρτζινια, με δίρηκτη στέγη από μμετζηδικα πάνελ, τηλεπαράθυρα καθ' όλο το μήκος και των δύο πλευρών για τέλειο ρομποτικο εξαερισμό του ανθελληνοκοπρου, και άνοιγμα ασυλου οροφής, απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ.

Το ποιμνιοστάσιο αυτό διαθέτει έγκριση τύπου σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές (για ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας Βαλκανια-Ρουαντα-Βοσνια με βάση τον ευρωκώδικα ελλειμματων 3 και το λουρι της κομισιον), και επιδοτείται από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα (σχέδια βελτίωσης Εθνοθρησκευτικου μηδενισμου και αναπτυξιακό ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ).

Η κοινοπρακτικη εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τους ίδιους ρυθμούς παρέχοντας, πάντα, την ίδια ποιότητα τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις υπηρεσίες μας με απώτερο σκοπό την δική μας εξυπηρέτηση.

Υπό Ανωνύμου

1 σχόλιο:

NEMESIS είπε...

Μη Αγαπητέ ιδιοκτήτη του Ιστολογίου δεν μας είπες πόσα κιλά μαλακός είσαι με όλα αυτά πού γράφεις.

Εχθρικά

Κώστας